Natuurwerkdag, kom ook helpen 5 november

30 september 2022

Net als voorgaande jaren kan er weer een dag heerlijk in het pinetum worden gewerkt met voor elk wat wils en er is geen ervaring vereist. Dit jaar zal er naast de gebruikelijke activiteiten als opslag verwijderen uit de heide en in het gras, banken, tafels en informatieborden schoonmaken, de prullenbakken legen er ook het nodige aan dode bomen en struiken te kappen zijn en nieuwe bomen te planten. Ook de naambordjes moeten worden nagelopen. Wij zorgen voor koffie, thee en soep bij de lunch. Brood graag zelf meenemen. We beginnen om 10 uur en gaan door tot een uur of 3. Vanaf ½ 10 staat de koffie klaar met appeltaart.

Wij hopen op u te mogen rekenen. U kan zich inschrijven door op de kopregel van dit item te klikken of naar de site van de natuurwerkdag te gaan en pinetum de Dennenhorst te zoeken.

Voor de gelegenheid zal het toegangshek aan de Boslaan naast bij het nieuwe informatiebord naast nummer 81 geopend zijn. Hek graag sluiten in verband met de schapen. Helemaal naar achteren lopen en u vindt daar het ontvangstcentrum/werkplaats.

Als u via de ingang bij de Lunterse Boer binnenkomt, helemaal naar links lopen en aan het eind naar rechts, dan ziet u de schuur aan uw rechterhand.

Zorg voor kleding die vies mag worden en stevig schoeisel.

https://www.natuurwerkdag.nl/klus/pinetum-de-dennenhorst/2022-11-05